Ring mig op

Personlig Rådgivning


Vi tager udgangspunkt i dig med personlig rådgivning

Vi tager altid udgangspunkt i mennesket, vi sidder overfor. Fordi vi ved, at alle opgaver vi får ind er forskellige og derfor lytter vil til dine ønsker og rådgiver dig personligt, så du får det flotteste grafiske udtryk til din opgave. Vores personlige rådgivning gør en forskel, og derfor starter vi altid her.

Slip fantasien løs hos os

Vi trykker mange forskellige opgaver og hos os er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan trykke eller printe til dig.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den enkelte opgave du kommer med, og vi kigger på opgaven med grafiske øjne og kommer med sparring og feedback til dig, så din opgave står knivskarpt både med design og indhold inden vi sender den i trykken.

Vi har en yderst bred produktpalette, som sikrer dig, at der altid er en sammensætning, der matcher dine ønsker til det færdige produkt.

Personlig Rådgivning

Vi har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe store og små virksomheder både med logistik, grafisk design, logoer, visitkort, brochurer, bannere, messe-materiale og andet.

Vi rækker løbende ud til dig under vores personlige samtale med klare anbefalinger og rådgivning, når vi kan se, at din opgave du kommer med til os, med fordel kan justeres og stå endnu skarpere. Vi er kendt for at komme med detaljer og rådgivning der får fantasien til at blomstre og produktet til at shine. 

På den måde sikrer vi os, at du står med et færdigt produkt i hånden som skiller sig ud og imponerer dine kunder.

Store opgaver, store virksomheder

For virksomheder af en vis størrelse er der mulighed for med personlig rådgivning, at få dannet dig et overblik over, hvordan hele forløbet ser ud fra start til slut, og hvornår du kan forvente at stå med produktet i hånden klar til levering til dine kunder.

Design der forandrer

Vi sidder klar til at hjælpe dig med værdifuld ekspertise og har serviceret vores kunder siden 1975. 

Det har givet os en masse erfaring, som vi benytter, når vi rådgiver dig, så dine idéer hurtigt kan designes, udvikles, forandres og tage form, og dermed gøres til noget håndgribeligt som visitkort, brochurer, bøger, banner, storformat og print, som du kort efter kan benytte til dine kunder.

Vi tager ansvar med bæredygtighed i fokus

Ansvarlighed og forretning går hånd i hånd hos os. Vi er Svanemærket og FSC certificeret og det betyder at dine produkter er i trygge hænder hos os. 

Vi er miljøbevidste og ønsker på ingen måde at belaste miljøet med hverken skadelige kemikalier eller uansvarligt forbrug af papir.

Miljøbevidste kunder

Vi er bevidste om at vores kunder, lige fra ide til færdig tryksag, er med til kontinuerligt at forsøge at reducere forbruget af alle ressourcer, ved at vi anvender teknikker der skåner miljøet mest muligt, når vi trykker dine produkter.

Vi løser alt internt

Hos os får du en pakkeløsning, hvor alle dine opgaver løses internt i huset. Vi starter med den personlige rådgivning og samtale. 

Herrmann & Fischer er et veletableret brand, der gennem årene har serviceret både store og små virksomheder. Vores kreativitet rækker vidt og vores mange kreative idéer flyver flittigt over bordet til glæde for vores mange glade kunder.

Ingen opgaver er for små eller for store til os, og vi udfordrer dig gerne, så dit brand står endnu skarpere, dit budskab er tydeligt og kendskabet til din virksomhed når endnu længere ud i verden.

Giv os et venligt kald, så vi også kan hjælpe dig godt på vej med en flot grafisk opgave.FÅ SPÆNDENDE NYHEDER, GODE TILBUD OG SJOVE KONKURRENCER I DIN MAILBOX!