Ring mig op

Cases

Novo Nordisk Fonden

Vi har indgået et større samarbejde med Novo Nordisk Fonden, som handler om at skabe mere interesse omkring det at blive biokemiker, laborant og andet inden for den naturvidenskabelige verden. Derfor er vi med i et projekt, hvor man vil skabe interesse for unge mennesker helt fra 0. klasse og op til 3. g, hvor der skabes opmærksomhed omkring disse spændende karriereveje.

Herrmann & Fischer har stået for branding af dette projekt samt udformet det grafisk flotte brætspil. Disse indeholder opgaver, der opfordrer de unge til at være interaktive med naturvidenskaben. Det er et projekt med store armbevægelser, som vil være med til at sikre landets fremtid.

Dansk Retursystem

Herrmann & Fischer har et trofast samarbejde med Dansk Retursystem, som løber helt tilbage til år 2002. Vi leverer alt fra HR-materialer til sikkerhedsskilte på lageret og er med at skabe tydelig kommunikation på arbejdspladsen og til kurser. Derudover har vi hjulpet Dansk Retursystem med at innovere, hvordan returpant afleveres fra butikkerne. Løsningen er variable data trykt elektronisk som unikke stregkoder, som gør det muligt automatisk at booke afhentning.

Trygfonden

Ud over at være tryksagsleverandør til TrygFonden står Herrmann & Fischer også for en stor del af logistikken i forbindelse med TrygFondens mange projekter. Vi er meget stolte af, at være en del af holdet bag disse projekter. Alle materialer, der kan bestilles fra TrygFondens hjemmeside distribueres af Herrmann & Fischer. Det har vi gjort siden 2007, men samarbejdet kan føres længere tilbage.

Toms Gruppen

Toms elsker at kommunikere visuelt og farverigt til deres målgruppe, og det har vi hos Herrmann & Fischer sørget for, at de gør med tryk af bedste kvalitet. Vi har haft et trofast samarbejde med Toms gennem de seneste 20 år og står for alt lige fra skiltning på gaden og floorstickers på tankstationen til udsmykning af boden i Tivoli. Toms giver os mulighed for at være kreative med et helt unikt tryk, og vi elsker at tænke ud af boksen sammen med holdet bag.

FÅ SPÆNDENDE NYHEDER, GODE TILBUD OG SJOVE KONKURRENCER I DIN MAILBOX!