Cases

Trygfonden

Ud over at være tryksagsleverandør til TrygFonden står Herrmann & Fischer også for en stor del af logistikken i forbindelse med TrygFondens mange projekter. Vi er meget stolte af, at være en del af holdet bag disse projekter. Alle materialer, der kan bestilles fra TrygFondens hjemmeside distribueres af Herrmann & Fischer. Det har vi gjort siden 2007, men samarbejdet kan føres længere tilbage.

Nordea

Vi har leveret tryksager til Nordea siden 1986. Faktisk var vores kunde dengang Andelsbanken, men da Nordea overtog Andelsbanken, vandt vi Nordeas hjerte og har haft det siden. Vi leverer alt, hvad Nordea har brug for i tryksager, tidsskrifter, magasiner, flyers, foldere og brochurer. Nordea leverer selv de færdige filer, som vi gør trykklar, sender retur til godkendelse, hvorefter vi står for hele færdiggørelsen – tryk, bogbinding og levering.

I kraft af Nordeas størrelse er oplagene på nogle af de tryksager, vi leverer, også enormt store. F.eks. når Nordea skal sende nyhedsbreve ud. Oplagene her kan være flere hundrede tusinde styk. Og som regel skal det gå stærkt. Rigtig stærkt. Det er lige os.